Előfizetői tartalom

Tóth Judit a Bankárképző új vezérigazgatója

Portfolio
Miután a Nemzetközi Bankárképző Központ eddigi vezérigazgatóját, Király Júliát kérte fel Simor András, MNB elnök az MNB alelnökének, az intézet döntött a menedzser utódjáról, aki dr. Tóth Judit, eddigi társ-vezérigazgató lesz. A Bankárképző elnöke dr. Száz János marad, míg vezérigazgató-helyettesként a tanácsadási üzletágat Öcsi Béla, az oktatási üzletágat pedig Rohonczi Krisztina viszi tovább. Király Júlia a Bankárképző Tudományos Tanácsadó Testületének tagjaként továbbra is segíti majd a Bankárképző munkáját.

A Bankárképző közleménye szerint meggyőződésük, hogy Király Júlia felkérése - egyebek mellett - elismerése annak a munkának, amit a Bankárképző a magyar bank- és pénzügyi szektor európai szintű, ám a magyarországi sajátosságokat is figyelembe vevő fejlesztéséért az elmúlt húsz esztendőben végzett. Király Júliának a Magyar Nemzeti Bank alelnökévé történő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés