Előfizetői tartalom

Újabb kitörések a Német piacon - Technikai elemzés

Portfolio
Úgy tűnik a Német tőzsde menetelését most még egy Sztálingrád sem tudná megállítani. A tegnapi napon újabb részvények törtek át jelentősebb ellenállási szinteket, megerősítve ezáltal a piac pozitív kilátását. A következőkben a DAX index az SAP, a Volkswagen, az RWE és Muench Rueckvers részvények grafikonját tekintjük át.

DAX A két nappak ezelőtt megjelent kis testű "doji" gyertya nem tudta elbizonytalanítani a piacot, úgy tűnik, figyelmünket a 7700-as szint áttörésére összpontosíthatjuk. A tegnapi emelkedés meghozta a fordulatot az MACD-ben is, így már ez az indikátor is vételi jelzést ad. A Stohasztikus indikátor átlépte ugyan a 80-as szintet jelző sárga egyenest, azonban aggodalomra semmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés