Előfizetői tartalom

BMW röpíti a DAX indexet - Technikai elemzés

Portfolio
Az elmult napokban nem tudott a DAX index jelentősebb elmozdulást produkálni, viszont számos DAX komponens volt képes árral szemben haladni, és jó teljesítményt produkálni. A következőkben az autóipari részvényeket vesszük górcső alá, és lévén a jó autó nem megy kerék nélkül, veszünk egy pillantást a Continentál részvények grafikonjára is.

DAX Továbbra is a 7535 és 7360 pont közötti sávban mozog a DAX index. Az utolsó két nap kis testű gyertyája a piac bizonytalanságáról árulkodik, ugyanakkor gyakori jelenség, hogy a kis testű "dojik" megjelenését követően valamelyik irányban nagyobb elmozdulás történik. Ez esetben az lesz meghatározó, hogy a sávból melyik irányba fog kitörni a DAX index. Jelenleg úgy tűnik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés