Előfizetői tartalom

Kifulladóban a németek: Technikai elemzés

Portfolio
Megtört a német piac lendülete az elmúlt napokban. A DAX index illetve komponenseinek grafikonjai most nem a kitörő optimizmusról árulkodnak, mint azt az elmúlt időszakban megszokhattuk, hanem sokkal inkább egy konszolidációs időszakot, vagy kisebb korrekciót vetítenek előre. A Következőkben a DAX index, a Commerzbank, a Siemens, az SAP és Daimler Chrysler grafikonjait tekintjük át.

DAX A DAX index grafikonja a piaci szereplők elbizonytalanodását tükrözi, miközben egy szűk sávba szorult az index. Ellenállást a 7538 pontos csúcs képezi, még a legközelebbi támasz szint 7365 pontnál található. COMMERZBANKA Commerzbank árfolyama egy szűk sávban mozgott az elmúlt két hétben. További árfolyamesés esetén a 35,8 eurós árszínt képezi a támaszt, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés