Előfizetői tartalom

Kis korrekció vagy földindulás? - Technikai elemzés

Portfolio
Pihenőnapot tartottak tegnap az elmúlt hetekben folyamatosan emelkedő tőzsdeindexek. Egy töretlenül menetelő piacon, aminek tanúi lehettünk az amerikai és német tőzsdéken, idővel sokakban felerősödik a nagy visszaesésre vonatozo várakozás. A következőkben a DOW JONES, DAX valamint a BUX indexek esetében tekintjük át, hogy múló nátha vagy súlyos szívműtét vár-e a piacokra a közeljövőben.

DOW JONES A Dow Jones index grafikonján egy korrekciót hozó gyertya alakzat látható. A hosszabb testű fehér gyertyát, sötét felhőként borítja be az azt követő fekete testű gyertya. A "Dark cloud cover" avagy sötét felhő gyertyaalakzatot a sárga kör jelöli a grafikonon. Mekkora visszaesésre számíthatunk a Dow Jones indexben ezek alapján? Önmagában a gyertya formáció nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés