Előfizetői tartalom

Jelentészápor közeledik - mit várnak az elemzők?

Portfolio
A gyorsjelentési szezon hajrájához közeledünk, hétfőn és kedden igazi tűzijátékban lehet majd részünk, hiszen olyan nagy jelentések is előttünk vannak még, mint a MOL-é, vagy az OTP-é. Hiába a Fotex transzparenciájának emlegetett növekedése, még mindig nincs olyan elemző aki becslést adna a cégre és úgy tűnik a Linamar és a Danubius vonzereje is csökkent. Mindeközben a kisebb cégek iránt tanúsított érdeklődés a Rábá-ra összpontosult, immár öt becslés is érkezett. Az alábbiakban teljes piaci konszenzusunkat találják olvasóink, melyet további elemzői vélemények beérkeztével folyamatosan frissítünk.

Az Állami Nyomdától , a Danubius -tól és az FHB -tól sem várnak túl fényes teljesítményt az elemzők árbevétel tekintetében, és az utóbbi kettő cég esetében a profit is jelentősen eshet a bázisidőszaki teljesítményhez képest. Meg kell jegyeznünk persze, hogy a Nyomda és a Danubius esetében igen gyér a "konszenzus" elemszáma, ezért nem biztos, hogy érdemes messzemenő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés