Előfizetői tartalom

Oszkó Péter a Deloitte új elnök-vezérigazgatója

Portfolio
2007. június 1-től dr. Oszkó Pétert nevezték ki a Deloitte Magyarország elnök-vezérigazgatójává, aki a Simor András jegybankelnöki kinevezését követően a Deloitte tevékenységét az elmúlt hónapokban ideiglenesen felügyelő Alastair Teare-től veszi át cég irányítását. Oszkó Péter a Portfolio.hu Ingatlanadó Kerekasztalának előadója.

Oszkó Péter, aki 2006. januárjától a Deloitte adóosztályának vezető partnere - és aki e pozícióját új feladatai mellett továbbra is megtartja - 3 évvel ezelőtt csatlakozott a Deloitte csapatához. Alastair Teare tovább folytatja eddigi munkáját, mint a közép-európai Deloitte Reputáció és Kockázatkezelési területének vezetője, illetve továbbra is kiszolgálja magyarországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés