Előfizetői tartalom

Gyógyszerpapírok a lejtőn: Technikai elemzés

Portfolio
Az elmúlt időszakban a gyógyszeripari papírok újból a BÉT kereskedésének középpontjába kerültek. A befektetők sajnos nem a részvényfelhalmozás véget fókuszáltak a részvényekre, hanem sokkal inkább a megfelelő kiszállási pontokat keresték. A következőkben azt tekintjük át, hogy technikailag milyen árszintek állíthatják meg a lejtőn lévő részvényárakat.

Mind az EGIS és a RICHTER árfolyamgörbéje negatív képet fest a részvények közeljövőbeni árfolyam-alakulásáról. Mindkét részvény árfolyama egy ereszkedő csatornába mozog, és egyenlőre nincs jele, hogy az eső trend megfordulna, mi több inkább a trend folytatódása valószínűsíthető. Fontos megjegyezni, hogy a technikai elemző mindkét részvény esetében elaludt, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés