Előfizetői tartalom

Német részvények árral szemben - Technikai elemzés

Portfolio
A mai napon kicsit megpihennek az elmúl hetekben folyamatosan emelkedő tőzsdeindexek. Jó néhány vezető részvény azonban az enyhe piaci korrekció közepette is jól tartja magát, és pozitív tartományban kereskednek papírjaikkal. A következőkben az Adiadas, Deutsche Börse. Linde és MAN részvényeket tekintjük át a technikai elemzés eszközeinek felhasználásával.

ADIDAS Az Adidas részvények árfolyam-korrekciója a tegnapi napon egy fontos támasz szinthez érkezett, mégpedig az emelkedő szakaszban képződött rés aljához. A rést a grafikonon a kis sárga téglalap jelöli. Egyenlőre úgy tűnik, a rés erős támasznak bizonyult, hiszen a részvény 2 euró plusszban van jelenleg. Az árfolyam-emelkedésben az ellenállást a 47 eurós csúcs jelenti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés