Előfizetői tartalom

Gomba módra szaporodnak a milliárdosok - gondban a Ferrari!

Portfolio
Egy új Ferrarira már évek óta közel egy évet kellett várni, amely elég hosszú idő volt ahhoz, hogy exkluzivitást biztosítson, de nem volt olyannyira elviselhetetlen, hogy versenytársai karjába hajtsa a Ferrari az érdeklődőket. A milliomosok száma azonban (főleg az olyan fejlődő piacokon, mint Kína, Oroszország és egyéb keleti országok) egyre növekszik és ezzel egyes országokban ma már közel két évet kell várnia annak, aki egy vadonatúj Ferrari tulajdonosává kíván válni - írja a Wall Street Journal.

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo már 1999 óta ragaszkodik azon értékesítési politikájához, hogy a cég évente legfeljebb 5,000 autót gyárt, amely eddig sikeresnek is bizonyult. Ezidáig alig több mint 4,000 autót értékesített évente a cég, és a tulajdonosok többsége három piacról került ki: Észak-Amerikából, Olaszországból és Németországból. Most viszont nehéz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés