Előfizetői tartalom

Új rekordok a német piacon - Technikai elemzés

Portfolio
Továbbra is izgalmasan alakul a német piac. A rövid konszolidációs időszakot követően tovább emelkednek az árfolyamok, és a DAX index sikeresen áttörte a lélektani határnak számító 7500-as szintet. A továbbiakban áttekintjük az SAP, Commerzbank, TUI és ThyssenKrupp részvények grafikonjait, valamint vetünk egy pillantást a Nasdaq 100 komponens Yahoo részvényekre is, hiszen igen izgalmasan alakult az Internetes cég árfolyam az elmúlt hetekben.

SAP Két héttel ezelőtt nem sikerűt az SAP részvényeknek áttörnie a 37 és 37,5 euró közötti rést az árfolyamgörbén, amit a sárga téglalap jelöl. A korrigáló részvények számára a 35 eurós támasz szint azonban úgy tűnik elég erősnek bizonyul, és sikeresen megfogta az árfolyamot. Most 35.4 euró környékén kereskednek a papírokkal. Amennyiben a 35 eurós támasz szintről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés