Előfizetői tartalom

Nap végén jött a meglepetés! - Új csúcson zárt a BUX

Portfolio
Az egész napos toporgást követően a nap utolsó perceiben megjelenő vételi erő következtében a pesti börze mutatója végül 0.7%-os erősödéssel napi maximumon és egyben új történelmi csúcson 26,090 ponton fejezte be a mai kereskedési napot. A régiós társak már nem bizonyultak ilyen szerencsésnek, az RTS és a PX 0.15-ot, míg a WIG20 0.5%-ot veszített értékéből.

OTPReal-time árfolyamInformációs panel Alacsony forgalom és nap nagy részében oldalazás jellemezte a hazai parkettet, mely a nap végi vételeknek köszönhetően végül soha nem látott magasságokban 26,090 ponton zárta a napot. Fentiekben, mint azt már az elmúlt időszakban megszokhattunk az OTP kiemelkedő szerepet játszott. A bankpapírokat a mai napon az Erste korábbi 10,600-ról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés