Előfizetői tartalom

Újra kedvenc az OTP - meggyőzte a bank a profikat?

Portfolio
Újra az OTP lett a profi befektetők abszolút kedvenc részvénye a portfolio.hu által május elején végzett alapkezelői körkérdés szerint: a bank által tartott intézményi befektetői nap úgy tűnik megtette a hatását, csak erre a részvényre súlyoztak rá érdemben a portfóliómenedzserek. Mindeközben a piac többi részvényével kapcsolatban csökkent az optimizmus, ami meglátszik az index alakulására adott várakozásokon is. Hosszabb távon továbbra is felfelé vezet az út, azonban a BUX elmúlt hónapban bemutatott 9% körüli erősödése azért látszólag vitt egy kis bizonytalanságot a rendszerbe. A kötvényekkel kapcsolatban a konvergenciába vetett hit továbbra is megvan, azonban az optimizmus növekedése most megtorpant egy picit, pedig sem a MAX index, sem pedig a forint árfolyama nem erősödött komolyabb mértékben az elmúlt egy hónapban.

A felmérésben résztvevő intézmények: Aegon Vagyonkezelő, AXA Alapkezelő, Berenberg, Budapest Alapkezelő, Concorde Alapkezelő, Credit Suisse Asset Management, Erste Alapkezelő, Generali Alapkezelő, IEB Alapkezelő, ING Alapkezelő, K&H Alapkezelő, MKB Alapkezelő, Pioneer, Quaestor Alapkezelő, Raiffeisen Alapkezelő, Raiffeisen Capital Management Mérséklődő optimizmus - helyén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés