Előfizetői tartalom

Technikai elemzés: újabb részvények, amiket figyelni érdemes

Portfolio
Töretlennek mutatkozik a tengerentúlon a részvénypiaci rali és Ázsiában is sorozatos csúcsdöntéseket láthattunk a mai kereskedési nap folyamán. Ennek ellenére az európai részvénypiacok ma délelőtt egy magabiztos nyitás után mégis gyorsan mínuszba süllyedtek. Ugyanakkor az elmúlt napok mindenképpen tanulságosak voltak, technikai elemzési sorozatunk korábbi részeiben kiemelt részvények közül az Allianz, a Commerzbank és a MAN gyönyörűen szárnyal tovább, a Continental a gyorsjelentésre szintén megerősítette a trendet, míg a figyelemre méltó papírok táborához csatlakozott a BMW és a Thyssenkrupp.

Allianz A világ egyik legnagyobb biztosítójának számító német társaság tegnap tette közzé gyorsjelentését, melyben igen kedvező eredményekről számolt be. A hatás meglátszott az árfolyamon is, bár a nap végére a gyertya megfeketedett, a zárás azért a korábbi lokális zárócsúcs felett sikerült, ami bíztató lehet a jövőre nézve. A korábbi 160 eurós árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés