Előfizetői tartalom

Technikai elemzés: Meddig tart a piacok szárnyalása?

Portfolio
Az elmúlt hetekben tovább meneteltek a részvénypiacok. A DOW JONES tőzsdeindex szinte minden nap új rekordot állít fel, miközben a DAX index is magabiztosan közelíti 2000-es csúcsát, mikor is 8136 ponton tetőzött az index. A következőkben Eliott hullámelméletre támaszkodva vonunk le következtetéseket az indexek jövőbeni alkukására vonatkozóan, illetve kíséreljük meghatározni, hogy mikor jöhet trendforduló a piacokon.

Ha kovácsi arra, hogy a fundamentumok megerősítik-e a technikai elemzést, regisztráljon a portfolio.hu befektetői klub ingyenes miskolci rendezvényére. JELENTKEZÉS (ingyenes rendezvény) Eliott az 1930-as évek elején publikálta elméletét, miszerint az árfolyamok változása egymást követő hullámok sorozataként is értelmezhető, és ezek a hullám formációk folyamatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés