Előfizetői tartalom

Nemetschek, Graphisoft: hatalmas profit bővülés

Portfolio
Közzétette első negyedéves előzetes számait a Nemetschek, mely árbevétel és EBITDA adatot új leánycégére, a Graphisoftra is közölt. Mindkét cég jelentős, 30% feletti EBITDA növekedést produkált. A Graphisoft megvásárlása jó döntés volt a német cég számára, ami látható az árfolyamon is: a tegnap 6%-os növekedés után ma újabb 4.5%-os rally látható a Nemetschek papíroknál.

A Nemetschek árbevétele a Graphisoft nélkül is 13%-os növekedést mutatott, amire 7 éve nem volt példa.A társaság üzemi profitja - továbbra is a Graphisoft nélkül - 12 havi gördülő bázison tovább emelkedett.A Graphisoft árbevétele 7.5 m euró, EBITDA-ja pedig 2.1 m euró lett, a bázis időszakival való összehasonlítás azonban a Construction kiszervezése miatt meglehetősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés