Előfizetői tartalom

Megállíthatatlannak tűnik az amerikai bika

Portfolio
Újra rali volt a tegnapi kereskedési napon az USA részvénypiacain, mely továbbra is a kirobbanóan jó vállalati eredményeknek, a szűnni nem akaró fúziós és vállalatfelvásárlási aktivitásnak, illetve egy a vártnál jobb ipari megrendelésadatnak volt leginkább köszönhető. A Dow Jones történelmi zárócsúcsot állított be újra, míg az S&P 500 hat éve nem látott magasságokba emelkedett.

Az indexek közül a Dow Jones a nap közben 120 pontos, közel 1%-os pluszban is járt, ám zárni végül "csak" 0.6%-os erősödéssel 13,212 ponton tudott. A Nasdaq több mint 1%-kal 2,558 pontig menetelt, míg az S&P 500 0.7%-os izmosodás után 1,495 ponton tért nyugovóra. Az ipari megrendelésállomány-adat publikálása után az érintett társaságok részvényei erősödésnek indultak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés