Előfizetői tartalom

Segít a BÉT a tőzsde iránt érdeklődöknek

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde stratégiájának fontos eleme a tőkepiac működésének, szereplőinek bemutatása a hazai befektetők minél szélesebb rétegének, ezzel is segítve mindenkit a felelős befektetési döntések meghozatalában. A tőzsde - a partnerintézményekkel együttműködve - 2003 májusában elindította "Tőzsdei Nyílt Napok" elnevezésű rendezvénysorozatát, melynek keretében ezúttal május 8-án és 9-én a Budapesti Corvinus Egyetemen (1093 Budapest, Fővám tér 8., Központi épület, 3. előadó)kerül sor egy két napos ingyenes rendezvényre.

Az ingyenes rendezvényen speciális programok, előadások várják az érdeklődőket, ahol a szakma jeles és elismert képviselőivel folytathatnak párbeszédet. A Tőzsdei Nyílt Napot ingyenes tőzsdei tanfolyam előzi meg, ahol a tőzsde, illetve a különböző piacok működését ismerhetik meg a látogatók, és a szakemberek gyakorlati tanácsokat adnak a befektetőknek, érdeklődőknek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés