Előfizetői tartalom

Még forróbb az Interactive Brokers kibocsátás

Portfolio
A széles körű érdeklődést követően csütörtökön zárul az Interactive Brokers részvényeinek jegyzése, majd pénteken megindul a papírok tőzsdei kereskedése. Az IPO sikerét jelzi, hogy a zömmel a magyar származású Thomas Peterffy tulajdonában lévő interaktív kereskedői platform az előzetes terveket túlszárnyalva 27 és 31 dollár közötti jegyzési árral, mintegy 34.5 millió darab részvényt vezet be a tőzsdére. Mint arról már beszámoltunk, korábban 20 millió darab részvény kibocsátását tervezték 23-27 dolláros ársáv mellett.

A nagy érdeklődésre való tekintettel nem 20, hanem 34.5 millió darab részvényt értékesítenek tőzsdei bevezetésen keresztül az Interactive Brokers tulajdonosai, ráadásul a jegyzési ársávot 23-27 dollárról 27-31 dollárra emelték. A szektort övező óriási befektetői érdeklődés egyik kiváló mintapéldája, hogy a folyamatban lévő kibocsátással egy időben (a hosszú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés