Előfizetői tartalom

Évértékelés Csányi Sándortól

Portfolio
A gazdálkodási körülmények nehézsége mellett, az OTP Bank igen jelentős mértékben terjeszkedett külföldön - kezdte Csányi Sándor elnök-vezérigazgatója a bank mai éves közgyűlésén. Az évértékelés keretében a szakember elmondta, hogy 2006 második felében elkezdődött az OTP Bank szervezeti átalakítása, amelynek keretében 6 vezérigazgató-helyetteséből 3 cserélődött le.

A bank elnök-vezérigazgatója sikeresnek értékelte a nemzetközi terjeszkedést, csakúgy mint az eredményességet. Az OTP Bank 187.1 milliárd forintra növelte adózás utáni konszolidált eredményét. A bank piaci értéke 1 év alatt 25.6%-kal nőtt, s év végére 9.7 milliárd euró lett. Most az OTP Bank piaci kapitalizációja 10.7 milliárd euróra rúg. A számok részletes ismertetésén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés