Előfizetői tartalom

Autópálya-matrica fél áron a motorosoknak

Portfolio
Idén május 1. és szeptember 30. között - kísérleti jelleggel - a motorkerékpárok vezetői fél áron vásárolhatják meg a 4 napos autópálya-matricát. A megállapodás része, hogy a motorosok kampányt indítanak a közlekedési szabályok betartása mellett, valamint, hogy az új matricatípust az ÁAK Zrt. ügyfélszolgálatain kívül csak virtuális matricavásárlással lehet megváltani.

A motoros érdekvédelmi szervezet, a RRACE MONO valamint a GKM és az Állami Autópálya Kezelő Zrt. között az elmúlt hónapokban folytatott tárgyalássorozat eredményeként a nyári időszakban, elektronikus úton a motorosok számára féláron válik elérhetővé a 4 napos autópálya-matrica. A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium április 1-től hatályos rendelete értelmében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés