Előfizetői tartalom

MOL közgyűlés: Nabucco és Kék Áramlat

Portfolio
A MOL megismételt éves rendes közgyűlésén a részvényesek 46.77%-a jelent meg. Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója a megfontoltság évének nevezte 2006-ot, a növekedés ugyanis a cég számára nem cél, a hatékonyság elsődlegesen fontos a társaság számára. A tavalyi év nem mutatott kiemelkedő növekedést a cég számára, ugyanakkor a jövőbeli bővülés számára meghatározó lehet a cég első embere szerint.

Hernádi elmondta, hogy jelenleg több mint 50 konkrét projekt fekszik az igazgatóság asztalán, különböző fázisokban. Hernádi érintette a Nabucco és a Kék Áramlat kérdését is, mely az elmúlt időszakban a politikai csatározások kereszttüzébe került. A MOL álláspontja szerint hazánk kiszolgáltatott az energiaellátás szempontjából, ezt mutatta meg az elmúlt két év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés