Előfizetői tartalom

Mindent letarolt a bika Amerikában!

Portfolio
A tegnapi kereskedési nap elején áttörte az álomhatárnak számító 13,000 pontos szintet a Dow, mely ezt követően sem csillapodott, sőt a magaslati levegőtől megtáltosodva tovább törtetett megütve a 13,100 pontos szintet is, végül pedig 1.1%-os erősödést mutatva új történelmi csúcson 13,089 ponton zárt. Társainak sem volt oka a panaszra, hiszen az S&P500 0.9%-kal 1,495 pontig, közel 7 éve nem látott magasságokig emelkedett, míg a Nasdaq pedig 1%-kal 2,548 pontig értékelődött fel, mely több mint 6 éve nem látott szintet jelent.

A tengerentúlon bár a jelentés-szezon beindulása előtt a legtöbben nem számítottak pozitív meglepetésekre, sőt sokak inkább aggódtak azok miatt, melyek így még nagyobb meglepetésként hatottak, hiszen a várakozásokat felülmúló jelentések hatására ismét a vevők lettek úrrá a piacokon, melynek köszönhetően a Dow folyamatosan tör újabb és újabb történelmi csúcsra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés