Előfizetői tartalom

Fotex közgyűlés: "Örömmel jelenthetjük..."

Portfolio
Mintegy 10-15 részvényes jelenléte (36 millió részvény, 51.2%) mellett kezdődött meg a Fotex éves közgyűlése 12:00-kor. Várszegi Gábor, a cég elnök-vezérigazgatója írásban kiosztott évértékelő beszédében az társaság ingatlan vagyonára és a korábbi kereskedelmi tevékenység átalakítására helyezte a hangsúlyt. Várszegi kiemelte, hogy a cég számára a következő fél évtized meghatározó kihívását az ingatlan vagyon hasznosítása és fejlesztése jelenti.

Várszegi Gábor bevezetőjét azzal kezdte, hogy az "Önök vállalata az elmúlt több mint két évtized során sikerrel vette a megalakulás, a növekedés, a tőkebevonás, a politikai és gazdasági rendszerváltás, a technológiai kihívások, a növekvő verseny és megannyi más, jellemzően a közép-európai vállalatokat érintő akadályt." "Örömmel jelenthetjük, hogy az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés