Előfizetői tartalom

Van még erő a hazai kihelyezett flottakezelésben - KKV-ban látják a jövőt

Portfolio
A kihelyezett flottakezelés térnyerésére számít a hazai piacon Gáti Tamás a Leaseplan Hungária Zrt. vezérigazgatója. Ugyan hazánkban, a flottában kezelt gépjárművek száma ma már eléri a 30 ezret, az összes céges autó 5-6 százalékát, azonban ez még így is nagyon alacsonynak tekinthető, hiszen az Uniós tagországokban a céges autók 30-50%-át tartósbérletben üzemeltetik - hangzott el a társaság által a mai napon tartott sajtótájékoztatón, ahol átadták a 10,000-dik kihelyezett gépjárművet, mellyel a társaság a piac 33%-át tudhatja magáénak.

A haza kis és középvállalati szektorban még csak most kezd teret nyerni a kihelyezett flottakezelés, mely miatt további jelentős felfutásra számít Gáti Tamás, a LeasePlan Hungária Zrt. vezérigazgatója, hozzátéve, hogy az uniós országokban a céges autók 30-50%-át tartósbérletben üzemeltetik, míg nálunk ez az arány jelenleg mindössze 5-6% százalékra tehető. A tavalyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés