Előfizetői tartalom

Újra együtt a Synergon és a Cisco

Portfolio
2007. április 11-i hatállyal újra megkötötte a Synergon és a Cisco Systems azt a partneri szerződést, melyet pontosan két éve, 2005. áprilisában helyeztek a felek hatályon kívül. Az új 1Tier szerződésnek köszönhetően még szorosabb együttműködés alakul ki a két vállalat kereskedelmi csapatai között, valamint a közös tervezés során meghatározott marketing, és technológiai fókuszterületek mentén.

A Synergon egyike azon Cisco partnereknek, amely élen jár a Cisco megújított partner minősítési rendszerében megkövetelt, továbbfejlesztett, ún. Advanced specializációk megszerzésében. Jelenleg egyedülállóan a Synergon rendelkezik a legtöbb specializációval a Cisco partnerek közül Magyarországon,, valamint az egyetlen olyan partner, amely a Customer Satisfaction Excellence...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés