Előfizetői tartalom

Tovább csorgott lefelé a BUX - Európa szerte csökkenő indexek

Portfolio
A hét második kereskedési napján tovább folytatódott a részvénypiacok korrekciója, melyből a pesti börze is kivette részét, a BUX egész napos csökkenést mutatva végül 0.5%-os mínuszban, 25,520 ponton zárt. A régiós társak közül a PX végül stagnálva, míg az RTS 0.4%-os, a WIG20 pedig 1.2%-os csökkenéssel fejezte be a napot.

MOLReal-time árfolyamInformációs panel Az emelkedő olajárak csupán nap elején voltak hatással a MOL árfolyamára, mely azonban nem tudott szemben úszni a piaci hangulattal, így egész napos lejtmenetet mutatva végül 1.3%-kal 22,000 forintig értékelődött le. A társaság a zárás után tette közzé, hogy egy oroszországi akvizíciót hajtott végre.Kapcsolódó cikkünk2007.04.24...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés