Előfizetői tartalom

Technikai elemzés: megakadhat a vegyipar, dominál a bankrali

Portfolio
Bár napközben korrekció zajlott a német piacon, a DAX index nap végére csak minimális mértékű veszteséggel zárt az amerikai piacok ereje láttán. A zárás után aztán a tengerentúlon is inkább a lefelé volt a meghatározó irány, ám ennek ellenére ma újra csak igen kis mértékű csökkenést mutat a meghatározó frankfurti index. A piacon a bankkonszolidáció az egyik hangulat-meghatározó, így a Commerzbank mellett a Deutsche Bank is egyre kedvezőbb képet fest. Egyre biztosabb már a MAN kitörése is, a vegyipari rali ugyanakkor kis pihenőt fújhat, a BASF chartján enyhe trendfordulós jelek láthatók.

DAX A csütörtöki napon a kínai GDP adat által kiváltott mini pánikot a DAX hihetetlen erővel vészelte át, a 7,200 forintnál húzódó kisebb résalj gyönyörűen megtámasztotta az indexet, mely végül fehr gyertyával hagyta maga mögött a napot. Azóta új csúcsot nem sikerült dönteni, csak egy helyben toporgunk miközben az MACD egyre gyengül. Amennyiben esés lesz, úgy a 7,200...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés