Előfizetői tartalom

Leigázta a világot a Toyota! - Már ő a legnagyobb...

Portfolio
A Toyota Motor legfrissebb bejelentése szerint az első negyedévben 9%-kal több autót adott el, mint egy évvel korábban, ami azt jelenti hogy 2,35 millió darabot értékesített. Ezzel a japán cégnek sikerült elérnie azt amit eddig még senkinek sem: letaszította az amerikai General Motors-t a világ legnagyobb autógyártójának járó trónról.

A Toyota szóvivőjének bejelentése szerint a társaság 2007 első negyedévében 2.35 millió autót adott el, míg legnagyobb riválisa, az amerikai General Motors mindössze 2.26 millió darab kocsit értékesített. A japán cég ezzel beírta magát a történelembe, hiszen képes volt elérni azt, ami eddig még senkinek sem sikerült: megelőzte a General Motorst az értékesítések tekintetében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés