Előfizetői tartalom

Kedvező gyorsjelentések húzhatják a piacot Amerikában

Portfolio
Kismértékű pozitív irányú nyitásra számíthatunk az amerikai részvénypiacokon a határidős indexek állása alapján. A befektetői hangulatra pozitívan hathat a várakozásoknál kedvezőbb negyedéves jelentés, előrejelzés a Texas Instruments-től és egyéb társaságoktól. A határidős indexek közül a Dow Jones 4, a Nasdaq 5.8, az S&P 500 0.6 ponttal került feljebb.

A befektetők fókuszába kerülhet a Texas Instruments, miután a társaság a várakozásoknál optimistább a második negyedéves teljesítményének tekintetében. Az első negyedéves egy részvényre jutó nettó profit 35 cent lett, ami kisebb az egy évvel ezelőtti 36 centesnél, azonban meghaladja a társaság által korábban prognosztizált és a Thomson Financial 31 centes várakozását....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés