Előfizetői tartalom

Dr. Járosi Márton: Az utolsó bástya (árampiaci vita)

Portfolio
Érezhető közelségbe került a villamosenergia-piac teljes megnyitása, és a hazai árampiac jövőjét érintő kérdések egyre inkább foglalkoztaják a közvéleményt. A Portfolio.hu célja éppen ezért, hogy egy szakmai vitán keresztül megismertesse olvasóival, mi várható az áram árával kapcsolatban, mik lehetnek a piacnyitás lehetséges útjai, és milyen álláspontokat képviselnek a villamosenergia-piac szakértői, résztvevői. A vita újabb állomásaként Dr. Járosi Márton, az Energiapolitika 2000 Társulat elnökének szakmai hozzászólását közöljük változatlan formában. A vitában teret kívánunk engedni más szakértők véleményének is, a hozzászólásokat a portfolio@portfolio.hu címre várjuk.

Dr. Járosi Márton: Az utolsó bástya "Az árampiaci versenyről a Portfolio.hu internetes portálon Kaderják Péter: A villamosenergia-piac teljes megnyitása elé c. publikációval nyitottak vitát. A szerző szerint az árampiaci verseny kiteljesítésének akadálya az "érvényben lévő egyvásárlós piaci modell", amely a "privatizáció örökségeként jött létre", és a hosszú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés