Előfizetői tartalom

Eléri a 13,000 pontot a Dow? - A kedvező hírek segíthetnek

Portfolio
Vegyes mozgást mutatnak nyitás előtt a főbb amerikai határidős indexek, melyek közül a Dow futures 9 pontos pluszban, az S&P500 futures 1 pontos mínuszban, a Nasdaq 100 futures pedig stagnálva várja a nyitást. A múlt hét utolsó kereskedési napján rég nem látott mértékű emelkedéssel záró amerikai indexek közül ezúttal ismét a Dow-ra összpontosíthatnak a befektetők, hiszen a mutatónak csupán 0.3%-ot kell emelkedni, hogy átlépje a 13,000 pontos szintet, melyben ezúttal a gyógyszer és az energiaszektor szereplői lehetnek segítségére.

A Prudential a korábbi felülsúlyozásról semlegesre módosította a Pfizer részvényeire vonatkozó ajánlását, mivel megítélésük szerint a jelenlegi szintről már nem látnak olyan tényezőt ami további árfolyam emelkedést indokolna. A fentiek hatására a gyógyszergyártó papírjai 1%-os mínuszban várják a nyitást. Mások számára is kijutotta a minősítésekből, a Deutsche...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés