Előfizetői tartalom

Amikor többet forgatunk, mint amennyi van - Tőkeáttételes befektetések befektetési- és lombardhitelből

Portfolio
Napjainkban ismét reneszánszukat élik a tőkeáttételes befektetési lehetőségek, melynek kapcsán áttekintjük, hogy pontosan milyen formái léteznek ezen konstrukcióknak. Alábbi írásunkban felfedjük, hogy pontosan mi is az a lombardhitel, a befektetési hitelügylet, a halasztott fizetési megoldás, illetve a befektetési tőkeáttétel. Az írás nem teljes körű, ugyanis nem tér ki a határidős-, illetve opciós ügyletekre.

A piacon megtalálható befektetési hitel konstrukciók a tőkeáttétel, a fedezeti szint, valamint az ebből adódó likvidálási szintben is eltérnek egymástól, illetve az egyes társasságok más-más feltételek mellett kínálhatják ezeket, így az alábbi írásban csupán 1-1 társaság adott konstrukciójára vonatkozóan érvényesek a bemutatottak. Az egyes hitel konstrukciók kifejezetten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés