Előfizetői tartalom

Nem tűrt ellenvetést a bika a részvénypiacokon - Új történelmi csúcson zárt a Dow

Portfolio
Ismét rallyztak a tengerentúli piacok, melyek közül ezúttal a Dow lebegette meg leginkább szárnyait, a börzemutató rég nem látott mértékű, 1.2%-os erősödéssel újabb történelmi csúcson 12,962 ponton fejezte be a napot, miközben a Nasdaq 0.8%-kal, az S&P500 pedig 0.9%-kal értékelődött fel a kereskedési nap végére. A fentiekben a kedvező nemzetközi részvénypiaci hangulat mellett a várakozásokat felülmúló vállalati jelentések játszottak szerepet.

A szerdai nagyobb mértékű kínai piaci esés csak egy kisebb korrekcióra volt elég a világ tőzsdéin, melyek a hét utolsó utolsó napján úgy törtek előre, mintha semmi sem történt volna előtte. A fentieknek köszönhetően a brazíl Bovespa, a Dow, a régiós börzék közül pedig a BUX és a PX állított be új történelmi zárócsúcsot a hét utolsó kereskedési napján.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés