Előfizetői tartalom

Nagy forgalommal új csúcsra! - Ez a mai mottó

Portfolio
Többek között a kedvező nemzetközi hangulat segíti felfele a régiós részvényindexeket, a BUX 1%-kal emelkedett magas, 30 milliárd forintos forgalommal. A hazai benchmark ma új csúcsot állított fel 25,735 pontnál. A régiós társak közül a lengyel WIG 20 1.3, a cseh PX 1.8, az orosz RTS 1.6%-kal került feljebb. A hazai piacon a befektetők szeme az OTP piacára tapad.

OTPReal-time árfolyamInformációs panelA legmagasabb, 21 milliárd forintos forgalom az OTP papírjait jellemzi, melyek ma új, 9,480 forintos történelmi csúcsot állítottak be és jelenleg 2.2%-os pluszban tartózkodnak. A mai napon tartja a társaság zártkörű befektetési napját, melyen információink szerint a menedzsment megerősítette a 2010-es 2 milliárd eurós adózás előtti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés