Előfizetői tartalom

Szakadnak a külföldi piacok, hol érdemes beszállni?

Portfolio
Erőteljes korrekció lett úrrá tegnap a német piacon és a mai nyitás sem alakult túlságosan pozitívan. Ilyen környezetben felülíródnak az egyes részvények technikai tulajdnoságai, nem érdemes a kitörési pontokat, illetve bizalomgerjesztő indikátorokat keresni, hiszen a piac együtt zuhan. Ezek után német technikai elemzési sorozatunkban érdemesnek tartottuk inkább azt áttekinteni, hogy hol lehetnek az esetleges támasz szintek, optimális beszállási pontok a DAX indexben.

Rövid távon valamivel 7,200 pont felett látható egy kisebb rés a DAX indexben, mely a mai mintegy 1%-os nyitó zuhanással betöltésre került. Pozitív lenne, ha a mai zárás ezen szint felett következne be, hiszen az azt jelentené, hogy a rés alja megtámasztotta az indexet, azonban a piacokra tekintve (DAX -1.2%, Shanghai Composite -5%) ez nem tűnik valószínűnek.Hosszabb távon valószínű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés