Előfizetői tartalom

Sikeres negyedév a lízingpiacon - Meglepetés az autófinanszírozásban

Portfolio
"Elmaradt a sokak által várt visszaesés az autófinanszírozás területén" -kezdte beszámolóját Báti Balázs, a Magyar Lízingszövetség elnöke a mai napon tartott sajtótájékoztatón. A Szövetség által közzétett adatok szerint 2007 első negyedévében 2006 hasonló időszakához képest 12%-kal növekedett a teljes lízingpiac, és azon belül 2%-kal az autófinanszírozás a finanszírozott volumen tekintetében.

A teljes lízingpiacot tekintve ugyan a növekedési dinamika csökkent az előző év azonos időszakihoz képest, azonban a kétszámjegyű növekedést örvendetesnek látja Báti Balázs. A lízingcégek által finanszírozott volumen az első negyedévben 257 milliárd forint volt, és a Szövetség által most először gyűjtött adatok alapján ennek több, mint 33%-a, 87 milliárd forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés