Előfizetői tartalom

Könyvvizsgálói korlátozás a Rába beszámolónak - mennyiért jönnek az opciók?

Portfolio
Korlátozással élt a könyvvizsgáló a Rába közgyűlési előterjesztéseiben található éves beszámolóban, mivel kifogásolja a negyedik negyedévben végrehajtott technikai eszközátcsoportosítást, mely során a társaság az értékesítésre váró ingatlanok könyv szerinti értékét az értékesítésre tartott befektetett eszközök közé helyezte át. A záradékolás nem tekinthető különösebb problémának, a befektetők számára talán érdekesebb, hogy mennyiért hívhatja le a menedzsment majdan a jelentős mennyiségű részvényopcióját, illetve hogy továbbra is felhatalmazást kap az igazgatóság saját részvény vásárlásra.

Mint ismeretes, 2006 év végén gyakorlatilag befejeződött a Jármű üzletág reptéri telephelyre költözése, felszabadítva ezzel a Budai utcai telephelyet. Ezzel a területen a Rába megszüntette termelő tevékenységét és eleget tett az Engel csoporttal kötött adás-vételi előszerződésben vállalt kötelezettségének. A költözés befejezésével a korábbi telephely nyilvántartási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés