Előfizetői tartalom

Technikai elemzés: Négy részvény, amire érdemes lehet figyelni...

Portfolio
Észveszejtő ralit produkált tegnap a német piac, így egyre több részvény jut el a februári zuhanást megelőző csúcspontja fölé. A korábbi kiszemeltjeink közül a Commerzbank folytatta száguldását, az Allianz is megerősítette a kitörést, miközben a DaimlerChrysler egyre gyászosabban néz ki, a MAN pedig úgy tűnik elbizonytalankodja a kitörést. Folytatjuk sorozatunkat, melyben kizárólag a technikai elemzés szemüvegén keresztül vizsgálódva attraktív részvényeket keresünk a német piacon. Ezúttal négy újabb papírt, a Continental-t, a Münchener Rück-öt, az RWE-t és a Siemens-t vizsgáltuk meg.

Continental A Continental három nappal ezelőtt már megpróbálkozott egyszer a kitöréssel, azonban akkor a gyertya hosaszú felső kanóca még sejteni engedte, hogy még nincs itt az ideje a kilövésnek. A részvény most azonban átvitte a szintet, megvan az új történelmi csúcs, amit az MACD kedvező jelekkel kísér. Egyedül egy kicsit nagyobb forgalom hiányzik a felhőtlen örömhöz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés