Előfizetői tartalom

Beindult a hegymenet Amerikában

Portfolio
Jelentősebbnek mondható emelkedéssel zártak tegnap az amerikai meghatározó részvényindexek, melyeek közül a Dow Jone 0.9, a Nasdaq 1.1, az S&P 500 1.1%-kal került feljebb. a befektető optimizmusban a kedvező negyedéves Citigroup gyorsjelentés és felvásárlási hírek játszották a főszerepet csakúgy mint a korábbi napokban is. Így a Dow-nak sikerült a február 27-ei, a nagy zuhanás előtti szintek fölé emelkednie.

A Citigroup papírok 2.6%-ot emelkedtek, a vételi erőben a belső strukturális átalakításokhoz kapcsolódó 1.4 milliárd dolláros költségek nélküli 1.18 dolláros EPS is szerepet játszhat (az elemzők 1.09 dollárosra számítottak).A technológiai szektorban a Google 1.7%-kal került feljebb, miután a hétvégén a társaság 3.1 milliárd dollárért megvásárolta az online marketinggel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés