FONTOS Másodszor is elkérte Nagy Márton a bankok 1300 milliárdját, de úgy néz ki, megint nem fogja megkapni
 
Előfizetői tartalom

Hamarosan pezsgőt bonthatunk? - Csúcsközelben a BUX

Portfolio
A kedvező nemzetközi részvénypiaci hangulat hatására a régiós társakat felülteljesítve 1.5%-ot emelkedett a BUX a délelőtt során a 25,000 pontos szint fölé kerülve. A benchmark forgalma magas, 26 milliárd forintos. A cseh PX index 1.1, az orosz RTS 0.1, a lengyel WIG 20 0.9%-kal került feljebb, melyek mindegyike új történelmi csúcsra emelkedett a nyitást követően.

A legmagasabb, 14.7 milliárd forintos átlag feletti forgalom a MOL piacát jellemzi. Az olajpapírok a kedvező nemzetközi szektorhangulat hatására 1.9%-kal kerültek feljebb, a nap elején egy nagy, 20,000 darabos átkötés 461,200,000 millió forinttal járult hozzá a mai forgalomhoz. OTPReal-time árfolyamInformációs panelA vezető részvények közül az OTP papírjai a délelőtt során...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés