FONTOS Másodszor is elkérte Nagy Márton a bankok 1300 milliárdját, de úgy néz ki, megint nem fogja megkapni
 
Előfizetői tartalom

9,000 forint felett az OTP - Mi áll a háttérben?

Portfolio
A mai kereskedés folyamán 9,000 forint fölé került az OTP árfolyama. Az emelkedés mögött a kedvező piaci hangulaton kívül fundamentális tényezők is állnak. Mint ismeretes az OTP már több alkalommal is próbálkozott a 8,700-9,000 forint között mutatkozó hatalmas ellenállás áttörésével. A következő napok kritikusak lehetnek, ha a papír áttöri az ellenállást, akkor jelentős felértékelődési potenciál előtt áll.

Az emelkedés okai: Piaci hangulat - kedvező hangulat a világ tőzsdéin - a régiós indexek új csúcsokon forognak - a BUX 400 pontra van régi csúcsától - a befektetők iszonyatosan keresik a befektetési sztorikat Fundamentális okok: - április 20-án befektetői nap, amelyen nem csak publikálásra, de részletes indoklásra kerül a 2010-es eredményterv. - ez várhatóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés