Előfizetői tartalom

Ismét feltört a MOL, csúcsra jár a Fotex

Portfolio
A tegnapi korrekciót követően lendületes emelkedéssel kezdte meg a hét utolsó kereskedési napját a pesti börze, melynek mutatója 1%-os erősödéssel 24,538 pontig erősödött. A régiós társak közül az RTS 1.12%-os erősödéssel csupán 2 pontnyira áll történelmi csúcsától, míg a WIG20 1.2%-kal felértékelődve szintén élete csúcsa felé törtet. Egyedül a cseh tőzsde mutat visszaesést, a PX 0.3%-os leértékelődése azonban érhető, hiszen ma számos társaság részvényénél osztalékvágás történt, mely automatikusan az árfolyam csökkenését idézi elő.

MOLReal-time árfolyamInformációs panel A vezető részvények közül ezúttal a MOL viszi a prímet köszönhetően az emelkedő olajáraknak. A társaság részvényei átlagost meghaladó 230 ezer darabos forgalom mellett 2.4%-kal 22,010 forintig erősödtek, mely szinten utoljára december közepén jártak.Kapcsolódó cikkünk2007.04.13 09:13Finomítói problémák hajtják magasba az olaj...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés