Előfizetői tartalom

Figyeld a MOL-t! - Optimista Európa, pluszban kezdő oroszok

Portfolio
Nyári Zsolt, a KBC üzletkötője limitált maximum 100-150 pontos erősödésre számít a hazai piacon. Mint elmondta, véleménye szerint az amerikai piacok tegnapi erősödése meglepetés szerű volt, ugyanis nem volt valós katalizátor, melyet az is megerősít, hogy a külföldi elemzők magyarázatai is elég karcsúak voltak az emelkedéssel kapcsolatban.

Az ázsiai piacok esése leginkább a sorra kerülő G7 konferenciának köszönhető, ugyanis ezzel kapcsolatban azt várják, hogy megtörténik egy határozott fellépés a carry trade-ek ellen, mely várhatóan csökkentheti a japán tőzsde vonzerejét. Az üzletkötő szerint a hazai börzében csupán limitált erősödés van még, a gyógyszergyártók véleménye szerint kifújtak, mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés