Előfizetői tartalom

40 milliárd dolláros árbevétel a General Electric-nél

Portfolio
Ma tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric, melyben csekély mértékű, 1.5%-os nettó profitnövekedésről számolhatott be a társaság. Az egyszeri tételek hatását kiszűrő egy részvényre jutó nyereség azonban 10%-kal haladja meg az egy évvel ezelőtti eredményt. A hírre nyitás előtt 1.1%-ot emelkedett a részvények árfolyama.

A 0.44 dolláros EPS megfelel az elemzői várakozásoknak. A negyedéves árbevétel 6%-kal emelkedett 2006 azonos időszakához képest, amely így 1%-kal haladta meg az előzetes becsléseket.A periódusban az NBC Universal nyújtotta a legkeservesebb teljesítményt, negyedéves árbevétele 22%-kal esett vissza az előző évhez képest. Ez azonban nem annyira lehangoló, ha számításba vesszük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés