Előfizetői tartalom

Profit warning a Wal Mart-tól is

Portfolio
A Wal Mart számára kihívást jelent az első negyedéves eredménycélok teljesítése - nyilatkozta ma a vezetőség. Az áprilisi értékesítések valószínűleg alulmúlják a várakozásokat, és bár a társaság úgy véli, hogy még nincs minden veszve, elképzelhető, hogy az egy részvényre jutó nyereség nem éri el majd a vezetői becslések alsó határát sem.

Márciusban az összehasonlítható alapon számolt árbevétel 4%-kal emelkedett, amivel felülmúlta az 1.6%-os elemzői várakozásokat. A társaság szerint az összehasonlítható alapon számolt áprilisi árbevétel az Egyesült Államokban 2%-kal visszaesik a húsvéti ünnepek korábbi időpontja miatt. Az előrejelzések szerint a március-áprilisi összesített árbevétel 1% és 2% közötti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés