Előfizetői tartalom

Pirosba borult a pesti börze - Csak az FHB és az Émász törtet előre

Portfolio
A reggeli esést követő helyrerázódás is csupán átmenetinek bizonyult a régiós részvénypiacokon, melyek a nemzetközi piacokon zajló eladói túlsúly következtében szintén lefelé vették az irányt. A fentiek hatására a BUX délben 0.6%-os mínuszban 23,226 ponton áll. A régiós társak közül a nyitást követően még újabb csúcsdöntéssel is próbálkozó lengyel börze sem sokáig tudott árral szemben úszni, melynek következtében a WIG20 délben 1%-os mínuszban áll. Az RTS eközben 0.9%-kal, a PX pedig 0.3%-kal került lejjebb.

MOLReal-time árfolyamInformációs panel A vezető részvények közül a MOL megpróbált előre törni, az olajpapírok 21,690 forinton is jártak a délelőtt során, azonban ezúttal az eladók bizonyultak erősebbnek, így az emelkedő nyersolajár ellenére a társaság papírjai 0.2%-os mínuszban, 21,440 forinton cserélnek gazdát délben. Az OTP szintén csak átmenetileg tudott pluszba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés