Előfizetői tartalom

Mínuszba fordultak az európai indexek

Portfolio
A mai délelőttön esés tapasztalható az európai piacokon a pénzügyi szolgáltatók és az utazási szektor gyengélkedése nyomán, de a tegnap 0.7%-os mínuszban záró amerikai piacok is lefelé segítették az indexeket. A nap folyamán az Európai Központi Bank kamatdöntése lehet még meghatározó. A német DAX 0.3%-os, a francia CAC 40 index 0.5%-os, az angol FTSE 100 pedig 0.3%-os mínuszban tartózkodnak jelenleg.

A Skandináv tőzsde OMX árfolyama 15%-ot emelkedett, miután a társaság kijelentette, hogy tárgyalásokat folytatnak más tőzsdékkel a lehetséges együttműködésről, de a vezetőség állítása szerint még nem érkezett vételi ajánlat, de piaci pletykák szerint a Nasdaq 3.3 milliárd dolláros ajánlatot tett az OMX-re. A Carrefour részvényei 0.6%-ot drágultak, miután a tegnapi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés