Előfizetői tartalom

Dübörög a Suzuki gyár - mit jelent ez a Rábának?

Portfolio
Újabb márkának, az Opelnek modelljei gurulhatnak le a Magyar Suzuki esztergomi gyártósoráról a jövőben, a New Yorkban bemutatott Trax, Beat és Groove, valamint a Párizsban bemutatott Splash is hazánkban készülhet - írja mai számában a Népszabadság. Mint ismeretes, az esztergomi gyártás egyik nagy beszállítója a Rába, azonban a társaság befektetési kapcsolattartójának, Steszli Ádámnak elmondása szerint a cég előtt a gyár expanziós tervei ismertek voltak, így a hír valószínűleg nem jár olyan új megrendeléssel, amire eddig ne lehetett volna számítani.

Mint ismeretes, a Suzukik mellett jelenleg is gyártanak Esztergomban Subarukat és Fiatokat, azonban hamarosan a General Motors itt gyártja majd új kisautó modelljeit is Opel márkanéven. Ezek között van a mostani Agila leendő utódja, a Splash is, mely a Suzuki WagonR+ új generációjának testvérmodellje lesz. Eddig a két modellt eltérő helyszínen, Esztergomban és a lengyelországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés