Előfizetői tartalom

Újra az árfolyamok emelkedése várható!

Portfolio
A 2007. február végén bekövetkezett - Kínából kiinduló és az amerikai indexeket te-kintve több mint öt évre visszamenően a legnagyobb napi veszteséget eredményező - erőteljes korrekciót követően újra az árfolyamok emelkedése várható a Raiffeisen Capital Management, Ausztria piacvezető alapkezelőjének befektetési igazgatója szerint. A fejlett részvénypiacokon az osztalékhozamot is beleértve 2007-ben 5-10%-os emelkedés várható.

"Ezt az erőteljes mozgást lényegében szükséges korrekciónak lehet tekinteni a több hónapos árfolyamnyereségek után túlfűtötté vált piac felfelé ívelő szakaszában. A korrekció mértéke ugyan meglepő volt, ám ez magyarázható a növekvő globális összefonódással, az egyre inkább teljesítő képes derivatív termékekkel és a legutóbbi, 2001-2002-es dekonjunkturális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés